Holistic by Jua

Wie is Holistic by Jua?

 Welkom bij Holistic by Jua!

Een Holistische Therapie Praktijk voor bewustwording, transformatie & groei!

Bij Holistic by Jua zijn we toegewijd om je te begeleiden op een transformerende reis naar holistisch welzijn. Onze missie is om jou in staat te stellen een leven van vitaliteit, balans en vervulling te omarmen.

We begrijpen dat ware gezondheid verder reikt dan het fysieke lichaam; het omvat de geest, emoties en spirit. Met een diepgeworteld geloof in de onderlinge verbondenheid van alle aspecten van jouw wezen, staan we klaar om je te helpen harmonie en voeding op elk niveau te ontdekken.

Onze benadering is gebaseerd op het inzicht dat een levendig leven niet alleen bestaat uit losse momenten, maar een voortdurende stroom van welzijn is. Door een synergie van eeuwenoude wijsheid en moderne praktijken, bieden we een scala aan holistische behandelingen die voorzichtig het aangeboren vermogen van je lichaam ontsluiten om te genezen en te gedijen.

Het omarmen van holistisch welzijn is een diepgaande keuze die bewuste zelfzorg, mindful keuzes en een onwankelbare toewijding aan leven in harmonie met jezelf en de wereld omvat. We nodigen je uit om aan deze reis van zelfontdekking te beginnen, waar transformatie en groei op je wachten.

Ervaar de transformerende kracht van holistisch leven met Holistic by Jua. Jouw welzijn is niet alleen ons doel – het is onze passie.

Welkom in een wereld van vitaliteit, wellness en grenzeloos potentieel.

Met warme groet,

Juanita Jeroe

Eigenaar en Oprichter 

 

Neem contact op

Heb je vragen? Wil je eerst meer weten over een behandeling? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Ben je zwanger?


Ontspan en kom lekker tot rust tijdens onze zwangerschapsmassage.

Maak een afspraak via www.holisticbyjua.nl

11 + 14 =

Laan van Nieuw Oost Indië 17 | 2593 BJ | Den Haag

KvK: 76716252

}

Openingstijden

Maandag
10:00 - 20:00 uur
Dinsdag
10:00 - 20:00 uur
Woensdag
10:00 - 20:00 uur
Donderdag
10:00 - 20:00 uur
Vrijdag
10:00 - 20:00 uur