Holistische Massage

Aandacht voor het zelfhelend vermogen van lichaam en geest

Bij Holistic by Jua gaat holistische massage verder dan het verlichten van spierspanning. Het is een kunst die stress vermindert, de geest kalmeert en diepe innerlijke harmonie creëert. Onze behandelingen zijn doordrenkt met aandacht en zorg, waardoor een veilige ruimte ontstaat waarin je kunt ontspannen en je kunt overgeven aan de helende kracht van aanraking.

Wat is een holistische massage

Onze holistische massages zijn geen gewone massages; ze zijn een ervaring op zich. Door het samenspel van diverse intuitieve massagetechnieken, aromatherapie en energetische balans, streven we naar een diepgaande en transformerende reis.

Laat holistische massage je uitnodigen om diep adem te halen, te ontspannen en het moment te koesteren. Hier is jouw kans om te ontsnappen aan de alledaagse hectiek en jezelf te verwennen met zorg en aandacht.

Of je nu op zoek bent naar stressverlichting, emotionele balans of gewoon een moment van pure verwennerij – Holistic by Jua biedt een holistische reis naar welzijn, vernieuwing en innerlijke rust.

Hoe gaan wij te werk:

Tijdens een anamnese kijken we naar de wensen en behoeften van de cliënt. Samen maken we een keuze uit welke behandeling het beste bij de cliënt past.

Na de anamnese gaan we door naar de behandeling, waarbij de cliënt een Magnesium Footspa krijgt, gevolgd door een Holistische massage. Ervaring en onderzoek hebben aangetoond dat deze combinatie veel voordelen biedt voor de beleving en behandeling van de cliënt.

Ontdek onze diversiteit aan holistische massages. We hebben voor elk wat wils.

Verschillende holistische massages

Ontdek de diversiteit van onze exclusieve massages. Verwen jezelf met een van onze holistische massages, zoals de op maat afgestemde body & soulmassage, geniet van de verfijnde rozenkwartsmassage, ervaar de revitaliserende werking van cupping, laat de klanken je leiden tijdens een klankschalenmassage of kom tot rust met een meditatieve massage.

Verlang je naar regelmatig meer van deze buitengewone massagebehandelingen, overweeg dan onze aantrekkelijke abonnementen voor een maandelijkse dosis welzijn.

Juanita Jeroe

Neem Contact Op

Heb je vragen? Wil je eerst meer weten over een behandeling? Neem dan contact op via onderstaand formulier.
Wij spreken Nederlands, Engels, Spaans en Frans.

9 + 12 =

Juanita Jeroe

Holistic by Jua

Stuur mij een WhatsApp

Laan van Nieuw Oost Indië 17
2593 BJ
Den Haag

info@holisticbyjua.nl

KvK: 76716252

Openingstijden

Maandag

10:00 – 20:00 uur

Dinsdag

10:00 – 20:00 uur

Woensdag

10:00 – 20:00 uur

Donderdag

10:00 – 20:00 uur

Vrijdag

10:00 – 20:00 uur