Intuïtief Coaching

Een Reis naar Zelfontdekking, Groei en Transformatie

Laat je leiden naar persoonlijke ontwikkeling en welzijn

Holistische therapie behandelt specifieke gezondheidsproblemen en zoekt balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Holistisch coachen begeleidt cliënten in persoonlijke ontwikkeling, met de nadruk op zelfontdekking, balans en harmonie in alle levensgebieden.

Onze holistische coachingsessies gaan verder dan traditioneel coachen door de volledige persoon, inclusief fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten, te omarmen.

In plaats van te focussen op specifieke problemen streven we naar begrip van het geheel, met als doel balans en harmonie in alle levensgebieden.

Belangrijkste kenmerken van Holistisch Coachen:

  1. Integrale Aanpak: Holistisch coachen erkent de onderlinge verbondenheid van alle aspecten van het leven. Het integreert verschillende coachingstechnieken, zoals mindfulness, visualisatie en lichaamsbewustzijn, om een alomvattende aanpak te bieden.
  2. Zelfontdekking: De focus ligt op het aanmoedigen van zelfontdekking en bewustwording. Door diepgaande gesprekken en gerichte oefeningen worden cliënten gestimuleerd om hun eigen innerlijke wijsheid te verkennen.
  3. Balans: Holistisch coachen streeft naar balans op alle niveaus, inclusief lichaam, geest en ziel. Het helpt cliënten om hun energie te optimaliseren en in lijn te brengen met hun levensdoelen.
  4. Preventieve Benadering: Naast het aanpakken van huidige uitdagingen, richt holistisch coachen zich op het voorkomen van toekomstige problemen door het bevorderen van veerkracht en zelfredzaamheid.
  5. Spirituele Dimensie: Holistisch coachen omarmt de spirituele dimensie van het individu, ongeacht religieuze overtuigingen. Het moedigt een zoektocht naar zingeving en persoonlijke groei aan.

Holistisch coachen is een reis van zelfontdekking en empowerment, waarbij cliënten worden aangemoedigd om hun volledige potentieel te bereiken en een leven van welzijn en voldoening te leiden.

Juanita Jeroe

Neem Contact Op

Heb je vragen? Wil je eerst meer weten over een behandeling? Neem dan contact op via onderstaand formulier.
Wij spreken Nederlands, Engels, Spaans en Frans.

15 + 10 =

Juanita Jeroe

Holistic by Jua

Stuur mij een WhatsApp

Laan van Nieuw Oost Indië 17
2593 BJ
Den Haag

info@holisticbyjua.nl

KvK: 76716252

Openingstijden

Maandag

10:00 – 20:00 uur

Dinsdag

10:00 – 20:00 uur

Woensdag

10:00 – 20:00 uur

Donderdag

10:00 – 20:00 uur

Vrijdag

10:00 – 20:00 uur