Holistische Therapie

Een reis naar harmonie en balans voor lichaam, geest en ziel

Holistische therapie gaat over het idee dat we niet alleen ons lichaam zijn. Het begrijpt dat ons denken, voelen en spirituele welzijn met elkaar verbonden zijn. Het doel is om ons als een totaalplaatje te bekijken en niet alleen naar specifieke delen. In holistische therapie draait het om de persoon en proberen we de diepere redenen te vinden als er iets niet in balans is.

In onze holistische therapie ligt de focus op het bereiken van balans en genezing op verschillende niveaus. We combineren verschillende benaderingen, zoals massage, aromatherapie, energetische heling, en meer. Zo proberen we het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te activeren en te ondersteunen.

Bij holistische therapie gaat het niet alleen om het verminderen van symptomen, maar ook om het aanpakken van de echte redenen voor de onbalans. Dit kan pijn in het lichaam zijn, stress, emotionele spanning of spirituele onrust.

Juanita, onze ervaren therapeut werkt samen met jou om een behandelplan te maken dat past bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Het doel?

Het doel van holistische therapie is om je te begeleiden naar een staat van totaal welzijn, waarin je lichaam, geest en ziel in harmonie zijn. Het is een reis van zelfontdekking, transformatie en empowerment, waarbij we samen streven naar een betere balans in jouw algehele welzijn.

Wat levert Holistische Therapie op:

  1. Algeheel Welzijn: Streven naar totaal welzijn en balans, waarbij velen diepe ontspanning en innerlijke rust ervaren na holistische behandelingen.
  2. Stressverlichting: Holistische therapieën, zoals massage, kunnen helpen bij het verminderen van stress en spanning.
  3. Emotioneel Evenwicht: Ondersteuning bij het beheer en verlichting van negatieve emoties zoals angst, depressie en woede, wat resulteert in een beter emotioneel evenwicht en meer veerkracht.
  4. Pijnverlichting: Diverse holistische benaderingen, zoals aromatherapie, kunnen helpen bij het verlichten van fysieke pijn en ongemak.
  5. Energiebalans: Energetische therapieën zoals Reiki en chakra-balancering herstellen de energiebalans, leidend tot verbeterde vitaliteit en levenskracht.
  6. Verbeterde Slaap: Bijdragen aan een betere slaapkwaliteit door het verminderen van slapeloosheid, het kalmeren van de geest en het bevorderen van diepe ontspanning.
  7. Bewustwording en Zelfontwikkeling: Bevordering van bewustwording voor grotere zelfontwikkeling, zelfinzicht en persoonlijke groei.
  8. Versterking van het Immuunsysteem: Verminderde stress en verbeterde ontspanning versterken het immuunsysteem en ondersteunen de algehele gezondheid.
  9. Ondersteuning bij Levensveranderingen: Hulp bij het omgaan met levensveranderingen, zoals verlies, overgangsfases en nieuwe uitdagingen.
  10. Positieve Levenshouding: Velen ervaren na holistische behandelingen een positievere kijk op het leven, meer innerlijke vrede en een gevoel van empowerment.

Het exacte resultaat kan variëren afhankelijk van individuele behoeften en reacties. In onze sessies wordt de persoon behandeld als geheel en vormt een krachtige aanvulling op traditionele medische behandelingen.

Consistentie en openheid voor de behandelingen dragen bij aan het bereiken van de gewenste resultaten.

Juanita Jeroe

Neem Contact Op

Heb je vragen? Wil je eerst meer weten over een behandeling? Neem dan contact op via onderstaand formulier.
Wij spreken Nederlands, Engels, Spaans en Frans.

2 + 10 =

Juanita Jeroe

Holistic by Jua

Stuur mij een WhatsApp

Laan van Nieuw Oost Indië 17
2593 BJ
Den Haag

info@holisticbyjua.nl

KvK: 76716252

Openingstijden

Maandag

10:00 – 20:00 uur

Dinsdag

10:00 – 20:00 uur

Woensdag

10:00 – 20:00 uur

Donderdag

10:00 – 20:00 uur

Vrijdag

10:00 – 20:00 uur