Hotstone massage

Platte stenen reguleren de energiestromen in jouw lichaam. Heerlijk!

Hotstone massage

Ontdek de ultieme ontspanning met Hotstone Massage. Laat de warmte van de natuurlijke stenen je zintuigen omarmen en je lichaam kalmeren tijdens onze betoverende Hotstone Massage. Deze serene behandeling combineert de rustgevende eigenschappen van gladde, verwarmde basaltstenen met de deskundige aanraking van onze therapeut om een diepgaande en luxueuze ervaring te creëren.

Tijdens de Hotstone Massage worden de stenen op strategische punten op je lichaam geplaatst en gebruikt de therapeut ze om zachte, vloeiende bewegingen uit te voeren. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren, wat leidt tot ontspanning, verlichting van spanning en een gevoel van welzijn. Dit alles zorgt voor een harmonieuze balans tussen lichaam en geest.

De Hotstone Massage biedt niet alleen fysieke voordelen, maar heeft ook een therapeutisch effect op je geest. Terwijl de warmte doordringt en spanning wegsmelt, zul je merken dat je gedachten tot rust komen en je een staat van diepe ontspanning bereikt.

Onze ervaren therapeut past de Hotstone Massage met precisie toe, zodat je volop kunt genieten van de voordelen van deze betoverende ervaring. Of je nu op zoek bent naar verlichting van spierspanning, ontspanning na een drukke dag, of gewoon een moment voor jezelf, de Hotstone Massage biedt de perfecte ontsnapping.

Trakteer jezelf op deze unieke reis van warmte en rust. Boek vandaag nog je afspraak voor een Hotstone Massage en geef jezelf de kans om volledig te ontspannen en te vernieuwen.”

Neem contact op

Heb je vragen? Wil je eerst meer weten over een behandeling? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Ben je zwanger?


Ontspan en kom lekker tot rust tijdens onze zwangerschapsmassage.

Maak een afspraak via www.holisticbyjua.nl

10 + 4 =

Laan van Nieuw Oost Indië 17 | 2593 BJ | Den Haag

KvK: 76716252

}

Openingstijden

Maandag
10:00 - 20:00 uur
Dinsdag
10:00 - 20:00 uur
Woensdag
10:00 - 20:00 uur
Donderdag
10:00 - 20:00 uur
Vrijdag
10:00 - 20:00 uur