Cupping massage

Maakt je lichaam weer schoon

Cupping massage

Ontdek de helende kracht van Cupping Massage – een eeuwenoude techniek die diepe ontspanning en verlichting biedt. Bij onze Cupping Massage wordt gebruik gemaakt van speciaal ontworpen cups die een zachte zuigkracht creëren op de huid. Dit zorgt voor een unieke en effectieve behandeling die spierspanning verlicht, de doorbloeding verbetert en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam stimuleert.

Tijdens de Cupping Massage wordt elke cup strategisch geplaatst op specifieke delen van het lichaam, afhankelijk van je individuele behoeften. De zachte zuigkracht helpt om knopen en spanning in de spieren los te maken, waardoor pijn en stijfheid verminderen. Bovendien bevordert het de doorstroming van energie en helpt het om toxines en afvalstoffen uit het lichaam af te voeren.

Deze massage is niet alleen therapeutisch, maar ook rustgevend voor de geest. Terwijl de cups hun werk doen, kun je je volledig overgeven aan de kalmerende omgeving en genieten van een diepe staat van ontspanning.

Onze ervaren therapeut past de Cupping Massage met precisie en zorg toe, zodat je optimaal kunt profiteren van de voordelen ervan. Of je nu last hebt van gespannen spieren, stress of gewoon op zoek bent naar een unieke wellnesservaring, de Cupping Massage is een uitstekende keuze.

Geef jezelf de kans om te genieten van de voordelen van deze eeuwenoude techniek en boek vandaag nog je afspraak voor een Cupping Massage. Ervaar de verlichting en vernieuwing die het kan brengen voor zowel lichaam als geest.

 

Neem contact op

Heb je vragen? Wil je eerst meer weten over een behandeling? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Ben je zwanger?


Ontspan en kom lekker tot rust tijdens onze zwangerschapsmassage.

Maak een afspraak via www.holisticbyjua.nl

11 + 15 =

Laan van Nieuw Oost Indië 17 | 2593 BJ | Den Haag

KvK: 76716252

}

Openingstijden

Maandag
10:00 - 20:00 uur
Dinsdag
10:00 - 20:00 uur
Woensdag
10:00 - 20:00 uur
Donderdag
10:00 - 20:00 uur
Vrijdag
10:00 - 20:00 uur