Body & Soul massage

Ontspanning voor lichaam en geest

Body & Soul massage

Verwen je lichaam en geest met onze exclusieve Body & Soul massage. Deze buitengewone behandeling is ontworpen om je diepe ontspanning en totale hernieuwing te bieden. Laat je meenemen op een reis van welzijn, waarbij we gebruikmaken van zorgvuldig geselecteerde technieken en hoogwaardige natuurlijke oliën.

Tijdens de Body & Soul massage wordt elke beweging met zorg en aandacht uitgevoerd, met als doel de spanning in je spieren los te laten en de balans in je energie te herstellen. De combinatie van vloeiende bewegingen, zachte druk en kalmerende aroma’s zorgt ervoor dat je je al snel in een staat van diepe ontspanning bevindt.

Deze massage is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je ziel. Het is een moment van pure zelfzorg en introspectie, waarbij je de dagelijkse beslommeringen even achter je kunt laten en je kunt richten op je innerlijke rust en welzijn. Na afloop van de Body & Soul massage voel je je vernieuwd, verfrist en in balans.

Boek vandaag nog je afspraak voor de Body & Soul massage en geef jezelf de luxe van totale ontspanning en verjonging. Gun jezelf dit kostbare moment om je lichaam en ziel te koesteren.

 

Neem contact op

Heb je vragen? Wil je eerst meer weten over een behandeling? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Ben je zwanger?


Ontspan en kom lekker tot rust tijdens onze zwangerschapsmassage.

Maak een afspraak via www.holisticbyjua.nl

7 + 8 =

Laan van Nieuw Oost Indië 17 | 2593 BJ | Den Haag

KvK: 76716252

}

Openingstijden

Maandag
10:00 - 20:00 uur
Dinsdag
10:00 - 20:00 uur
Woensdag
10:00 - 20:00 uur
Donderdag
10:00 - 20:00 uur
Vrijdag
10:00 - 20:00 uur