AromaTouch massage

De heerlijke geuren van de AromaTouch massage helpen je ontspannen

AromaTouch massage

Verrijk je Zintuigen met de AromaTouch Massage – Stap binnen in een wereld van rust en genezing, waar de kracht van aanraking en de magie van etherische oliën samenkomen in onze AromaTouch Massage. Deze unieke behandeling nodigt je uit om diep te ontspannen terwijl de kalmerende geuren en zachte aanraking van onze therapeut je lichaam en geest omhullen.

Bij de AromaTouch Massage worden zorgvuldig geselecteerde etherische oliën aangebracht op strategische punten van het lichaam. Deze oliën, rijk aan natuurlijke geuren en helende eigenschappen, werken samen om een gevoel van balans en welzijn te creëren. Terwijl de therapeut de oliën zachtjes in de huid masseert, voel je spanning smelten en ervaar je een diepgaande ontspanning.

De AromaTouch Massage is niet alleen een fysieke ervaring, maar ook een reis naar innerlijke rust. Terwijl je zintuigen worden gestreeld door de aroma’s, vind je een moment van diepe sereniteit waarin je gedachten tot rust komen en je geest in harmonie met je lichaam komt.

Elke AromaTouch-sessie is zorgvuldig afgestemd op jouw individuele behoeften, zodat je de maximale voordelen kunt ervaren.

Kies voor de AromaTouch Massage en gun jezelf de tijd om te herbronnen en te vernieuwen.

Boek vandaag nog je afspraak en laat de verkwikkende kracht van etherische oliën en aanraking je lichaam en ziel omarmen.

Ervaar de transformatie die ontstaat wanneer wellness en geurige harmonie samenkomen.

 

Neem contact op

Heb je vragen? Wil je eerst meer weten over een behandeling? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Ben je zwanger?


Ontspan en kom lekker tot rust tijdens onze zwangerschapsmassage.

Maak een afspraak via www.holisticbyjua.nl

14 + 15 =

Laan van Nieuw Oost Indië 17 | 2593 BJ | Den Haag

KvK: 76716252

}

Openingstijden

Maandag
10:00 - 20:00 uur
Dinsdag
10:00 - 20:00 uur
Woensdag
10:00 - 20:00 uur
Donderdag
10:00 - 20:00 uur
Vrijdag
10:00 - 20:00 uur