Holistische Massage

Aandacht voor het zelfhelend vermogen van lichaam en geest 

Veel meer dan alleen het kneden van spieren; het is een diepgaande reis naar totale ontspanning en welzijn. Deze benadering omarmt de volledige menselijke ervaring en richt zich op het in balans brengen van lichaam, geest en ziel.

Bij holistische massage wordt elk aspect van jou als individu verzorgd. De technieken zijn ontworpen om niet alleen spanning in de spieren te verlichten, maar ook om stress te verminderen, de geest tot rust te brengen en een diepe innerlijke harmonie te creëren.

Onze holistische massagebehandelingen gaan verder dan fysieke aanraking. We werken met aandacht en zorg om een veilige en ondersteunende ruimte te creëren waarin je kunt ontspannen en je kunt overgeven aan de helende kracht van aanraking. Door de combinatie van verschillende massagetechnieken, aromatherapie en energetische balans, streven we ernaar om je een diepgaande en transformerende ervaring te bieden.

Holistische massage nodigt je uit om diep te ademen, te ontspannen en te genieten van het moment. Het is een kans om even los te laten van de hectiek van het dagelijks leven en jezelf te omhullen met zorg en aandacht. Of je nu op zoek bent naar stressverlichting, emotionele balans of simpelweg een moment van pure verwennerij, holistische massage biedt een holistische reis naar welzijn, vernieuwing en innerlijke rust.”

Verschillende holistische massages

Holistic by Jua biedt je verschillende massages. Ga je voor een heerlijke hotstone massage of wil je liever een ontspanningsmassage? Je kunt ook kiezen voor een geurige kruidenstempelmassage of een AromaTouch massage.

Wil je vaker genieten van de massages die Holistic by Jua aanbiedt?

Kies dan voor een strippenkaart.

Neem contact op

Heb je vragen? Wil je eerst meer weten over een behandeling? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Ben je zwanger?


Ontspan en kom lekker tot rust tijdens onze zwangerschapsmassage.

Maak een afspraak via www.holisticbyjua.nl

7 + 11 =

Laan van Nieuw Oost Indië 17 | 2593 BJ | Den Haag

KvK: 76716252

}

Openingstijden

Maandag
10:00 - 20:00 uur
Dinsdag
10:00 - 20:00 uur
Woensdag
10:00 - 20:00 uur
Donderdag
10:00 - 20:00 uur
Vrijdag
10:00 - 20:00 uur