Reiki

Zodat lichaam en geest weer in balans komen

Reiki

Reiki een Helende Reis naar Energetisch Evenwicht en Vernieuwing.

Reiki is een oude en diepgaande vorm van energetische heling die de kracht van aanraking en universele levensenergie gebruikt om balans en welzijn te bevorderen. Deze eeuwenoude praktijk, ontstaan in Japan, richt zich op het herstellen en harmoniseren van de energetische stromen in het lichaam, waardoor fysieke, mentale en emotionele genezing mogelijk wordt.

Bij een Reiki-sessie wordt de beoefenaar een kanaal voor positieve energie die door hun handen wordt doorgegeven aan de cliënt. De zachte en liefdevolle aanraking stimuleert de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam en helpt blokkades en spanningen op te lossen. De Holistische Therapeut werkt in de parktijk met Reiki, waarbij de energie zich richt op de gebieden waar het het meest nodig is, en brengt een diepe gevoel van ontspanning en harmonie teweeg.

Reiki is meer dan alleen een fysieke behandeling; het heeft een transformerende invloed op alle aspecten van ons wezen. Het bevordert niet alleen fysieke genezing, maar helpt ook om de geest tot rust te brengen, stress te verminderen en emotioneel evenwicht te herstellen. Cliënten melden vaak een gevoel van diepe vrede, helderheid en vitaliteit na een Reiki-sessie.

Elke sessie wordt met zorg en aandacht uitgevoerd om een helende en ondersteunende ervaring te bieden.

Kies voor Reiki en geef jezelf de kans om je innerlijke licht te laten schijnen. Ontdek de rustgevende kracht van deze tijdloze helende kunst en laat je meevoeren op een reis van energetisch evenwicht, vernieuwing en diepe genezing. Boek vandaag nog je afspraak en omarm de krachtige helende energie van Reiki.”

45 min. voor €75,-

Neem contact op

Heb je vragen? Wil je eerst meer weten over een behandeling? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Ben je zwanger?


Ontspan en kom lekker tot rust tijdens onze zwangerschapsmassage.

Maak een afspraak via www.holisticbyjua.nl

15 + 8 =

Laan van Nieuw Oost Indië 17 | 2593 BJ | Den Haag

KvK: 76716252

}

Openingstijden

Maandag
10:00 - 20:00 uur
Dinsdag
10:00 - 20:00 uur
Woensdag
10:00 - 20:00 uur
Donderdag
10:00 - 20:00 uur
Vrijdag
10:00 - 20:00 uur