Moxa-lamp sessie

Voor extra ontspanning en stimulatie van het zelfhelend vermogen

Moxa-lamp sessie

De Moxa Lamp bestaat uit een mineraal plaat met 33 mineralen die essentieel zijn voor het uitvoeren van alle biologische processen van het lichaam. De warmte en de mineralen die de lamp afgeeft, doordringt diep in de weefsels. Een sessie helpt om blokkades weg te halen, die het herstel belemmeren, waar de Qi (levensenergie) weer kan gaan stromen.

Hier enkele effecten en voordelen van een moxa lamp:

 1. Bevordering van Energiestroom (Qi): Moxibustion met een moxa lamp helpt bij het bevorderen van de vrije stroom van levensenergie, ook bekend als Qi, door de meridianen (energiebanen) van het lichaam. Dit kan helpen om blokkades op te heffen en het evenwicht van energie te herstellen.
 2. Verwarmende Eigenschappen: De warmte van de moxa lamp kan diep doordringen in de huid en spieren, wat kan helpen om koude en vochtigheid uit het lichaam te verdrijven. Dit kan vooral nuttig zijn bij het verlichten van pijn en stijfheid.
 3. Versterking van het Immuunsysteem: Moxibustion wordt soms gebruikt om het immuunsysteem te versterken. De warmte van de moxa lamp kan de circulatie van bloed en lymfe stimuleren, waardoor het immuunsysteem wordt ondersteund.
 4. Pijnverlichting: Moxibustion met een moxa lamp kan helpen bij het verlichten van pijn, zoals spierpijn, gewrichtspijn en menstruatiepijn. De warmte kan spieren ontspannen, de bloedstroom verhogen en ontstekingen verminderen.
 5. Spijsverteringsbevordering: Moxibustion op specifieke acupunctuurpunten kan de spijsvertering bevorderen en helpen bij problemen zoals indigestie, opgeblazen gevoel en misselijkheid.
 6. Stressvermindering: De warmte en ontspanning die voortkomen uit moxibustion kunnen bijdragen aan het verminderen van stress, het kalmeren van de geest en het bevorderen van een gevoel van welzijn.
 7. Energetische Balans: Moxibustion met een moxa lamp kan helpen om de energiebalans in het lichaam te herstellen, wat kan bijdragen aan een algehele harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Het advies is om meerdere sessies (3-10 sessies) te boeken om een positief resultaat te bereiken.
Dit is afhankelijk van wat je klachten zijn.

De moxa lamp je ook combineren met een van onze Holistische massages, wat een extra dimensie toevoegt aan de behandeling.

Boek vandaag nog je afspraak en laat je Qi weer lekker stromen.

 

  30 min. voor €35,-

  Neem contact op

  Heb je vragen? Wil je eerst meer weten over een behandeling? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

  Ben je zwanger?


  Ontspan en kom lekker tot rust tijdens onze zwangerschapsmassage.

  Maak een afspraak via www.holisticbyjua.nl

  12 + 13 =

  Laan van Nieuw Oost Indië 17 | 2593 BJ | Den Haag

  KvK: 76716252

  }

  Openingstijden

  Maandag
  10:00 - 20:00 uur
  Dinsdag
  10:00 - 20:00 uur
  Woensdag
  10:00 - 20:00 uur
  Donderdag
  10:00 - 20:00 uur
  Vrijdag
  10:00 - 20:00 uur