Holistische therapie

Vind de verbinding met je lijf, hoofd en hart

Holistische therapie

Een reis naar welzijn en balans voor lichaam, geest en ziel.

Therapie

Holistische therapie omarmt het idee dat we meer zijn dan alleen ons fysieke lichaam. Het erkent de diepgaande verbinding tussen onze mentale, emotionele en spirituele welzijn, en streeft ernaar om ons als een geheel te behandelen. Bij holistische therapie staat de persoon centraal, en wordt er gezocht naar de dieperliggende oorzaken van eventuele onbalans.

Onze holistische therapieën richten zich op het vinden van harmonie en genezing op meerdere niveaus. Door het combineren van diverse benaderingen, zoals massage, aromatherapie, energetische heling, en meer, streven we ernaar om de natuurlijke genezingskracht van het lichaam te activeren en te ondersteunen.

Bij holistische therapie gaat het niet alleen om het verlichten van symptomen, maar om het aanpakken van de worteloorzaken van onbalans. Dit kan fysieke pijn, stress, emotionele spanning of spirituele onrust omvatten. Onze ervaren therapeuten werken samen met jou om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen dat past bij jouw unieke behoeften en doelen.

 

  Wat is het doel?

  Het doel van holistische therapie is om je te helpen een staat van algeheel welzijn te bereiken, waarbij je lichaam, geest en ziel in harmonie zijn. Het is een reis naar zelfontdekking, transformatie en empowerment.

   Wat zijn de resultaten met Holistische Therapie:

   1. Algeheel Welzijn: Holistische therapie streeft naar een algeheel gevoel van welzijn en balans. Veel mensen melden dat ze na holistische behandelingen een diepe ontspanning en een gevoel van innerlijke rust ervaren.
   2. Stressverlichting: Holistische therapieën, zoals massage, kunnen helpen bij het verminderen van stress en spanning.
   3. Emotioneel Evenwicht: Holistische therapieën kunnen helpen bij het beheren en verlichten van negatieve emoties zoals angst, depressie en woede. Ze kunnen bijdragen aan een beter emotioneel evenwicht en meer veerkracht.
   4. Pijnverlichting: Verschillende holistische benaderingen, zoals aromatherapie, kunnen helpen bij het verlichten van fysieke pijn en ongemak.
   5. Energiebalans: Energetische therapieën zoals Reiki en chakra-balancering kunnen helpen bij het herstellen van de energiebalans in het lichaam, wat kan leiden tot een verbeterde vitaliteit en levenskracht.
   6. Verbeterde Slaap: Holistische therapieën kunnen bijdragen aan een betere slaapkwaliteit door het verminderen van slapeloosheid, het kalmeren van de geest en het bevorderen van diepe ontspanning.
   7. Bewustwording en Zelfontwikkeling: Holistische therapie kan mensen helpen zich bewuster te worden van zichzelf, hun emoties en gedachten. Dit kan leiden tot grotere zelfontwikkeling, zelfinzicht en persoonlijke groei.
   8. Versterking van het Immuunsysteem: Verminderde stress en verbeterde ontspanning als gevolg van holistische therapieën kunnen het immuunsysteem versterken en de algehele gezondheid ondersteunen.
   9. Ondersteuning bij Levensveranderingen: Holistische therapie kan mensen helpen omgaan met veranderingen in hun leven, zoals verlies, overgangsfases en nieuwe uitdagingen.
   10. Positieve Levenshouding: Veel mensen ervaren na holistische behandelingen een positievere kijk op het leven, meer innerlijke vrede en een gevoel van empowerment.

   Het exacte resultaat kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften en reacties.Holistische therapie behandelt de persoon als geheel en kan een krachtige aanvulling zijn op traditionele medische behandelingen.Het is belangrijk om te onthouden dat consistentie en openheid voor de behandelingen kunnen bijdragen aan het bereiken van de gewenste resultaten.

   Neem contact op

   Heb je vragen? Wil je eerst meer weten over een behandeling? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

   Ben je zwanger?


   Ontspan en kom lekker tot rust tijdens onze zwangerschapsmassage.

   Maak een afspraak via www.holisticbyjua.nl

   10 + 5 =

   Laan van Nieuw Oost Indië 17 | 2593 BJ | Den Haag

   KvK: 76716252

   }

   Openingstijden

   Maandag
   10:00 - 20:00 uur
   Dinsdag
   10:00 - 20:00 uur
   Woensdag
   10:00 - 20:00 uur
   Donderdag
   10:00 - 20:00 uur
   Vrijdag
   10:00 - 20:00 uur