Access Bars

Energie, Ruimte en Bewustzijn

Access Bars

Access Bars is een energetische behandelingsmethode die gericht is op het vrijmaken van beperkende gedachten, overtuigingen en emoties die vastzitten in het energetische systeem van het lichaam. Het is een vorm van lichaamsgericht werk die tot doel heeft om meer ruimte, helderheid en bewustzijn te creëren in verschillende aspecten van het leven.

Wat zijn Access Bars?

Access Bars bestaat uit 32 punten op het hoofd die corresponderen met verschillende levensgebieden en aspecten van bewustzijn. Deze punten worden zachtjes aangeraakt om de energetische blokkades die daarin zijn opgeslagen, los te laten.

Wat kan Access Bars voor je doen?

  1. Stressvermindering: Access Bars kan helpen bij het verminderen van stress, angst en overweldigende emoties. Veel mensen ervaren een diepe ontspanning tijdens en na een sessie.
  2. Meer Rust en Kalmte: Het vrijkomen van vastzittende energieën kan leiden tot een gevoel van innerlijke rust en kalmte, waardoor de geest helderder wordt.
  3. Verbeterd Slapen: Cliënten melden vaak dat ze na een Access Bars-sessie beter slapen en een diepere, meer verkwikkende slaap ervaren.
  4. Verhoogd Bewustzijn: Access Bars kan bijdragen aan een groter bewustzijn, waardoor nieuwe perspectieven en mogelijkheden in het leven kunnen worden waargenomen.
  5. Meer Gemak en Vreugde: Het loslaten van beperkende gedachten en patronen kan leiden tot meer gemak, vreugde en positiviteit in het dagelijks leven.
  6. Persoonlijke Groei: Access Bars kan helpen bij het ontwikkelen van zelfbewustzijn, emotionele intelligentie en persoonlijke groei.
  7. Access Bars kan een krachtige aanvulling zijn op andere holistische benaderingen en kan worden gebruikt om te werken aan specifieke uitdagingen of gewoon om algemeen welzijn te bevorderen.

75 min. voor €150,-

Neem contact op

Heb je vragen? Wil je eerst meer weten over een behandeling? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Ben je zwanger?


Ontspan en kom lekker tot rust tijdens onze zwangerschapsmassage.

Maak een afspraak via www.holisticbyjua.nl

12 + 4 =

Laan van Nieuw Oost Indië 17 | 2593 BJ | Den Haag

KvK: 76716252

}

Openingstijden

Maandag
10:00 - 20:00 uur
Dinsdag
10:00 - 20:00 uur
Woensdag
10:00 - 20:00 uur
Donderdag
10:00 - 20:00 uur
Vrijdag
10:00 - 20:00 uur